Skip to main content

طرز تهیه زولبیا بامیه خانگی و شربت آن + آموزش ویدیویی 🥓🥨


آموزش ویدیویی درست کردن زولبیا و بامیه به همراه شربت

شیرینی بامیه و زولبیا از خوشمزه ترین شیرینی های ایران است که طق سنت در ماه رمضان درست میشود و رواج بیشتری دارد اما شما به راحتی میتوانید در خانه درست کنید. از این رو برای شما طرز تهیه زولبیا بامیه را به همراه آموزش ویدیویی آنها آماده کرده ایم. همه ما کلی با عطر خوش زولبیا و بامیه خاطره داریم و وقتی اسمش می آید دلمان ضعف میرود برای ماه رمضان و افطاری های خوشمزه با زولبیا بامیه. خلاصه یک ماه رمضان است و شیرینی هایش . هرچند زولبیا و بامیه در ماه رمضان در شیرینی فروشی ها خیلی راحت در دسترس است و تقریبا همه جا به فروش میرسد، تهیه آن در منزل هم خالی از لطف نیست. در ضمن به این ترتیب میتوانید از سالم و تازه بودن زولبیا اطمینان داشته باشید و خاطر جمع باشید که در روغن مانده سرخ نشده که برای سلامتی بسیار مضر است. در ادامه طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی را با آموزش ویدیوی آن آن خواهید دید.

مواد لازم برای درست کردن شربت یا شهد زولبیا بامیه :


2 لیوان شکر

1 لیوان آب

1/4 لیوان گلاب ( میتوانید به جای گلاب آب بریزید)

(1 ق غ زعفران دم کرده ی غلیظ

نوک قاشق مرباخوری جوهر لیمو و یا آبلیموی تازه

نکته: جوهرلیمو باعث میشود شربت یا شهد شکرک نزند و همینطور باعث میشود کیفیت بهتری داشته باشد

1 ق غذاخوری سرپرگلوکز ( گلوکز برای براق شدن شهد هستش و بدون آن بامیه نرم میشود )

چند دانه هل (به دلخواه(

طرز تهیه زولبیا بامیه خانگی شربت شهد

طرز تهیه شهد یا شربت زولبیا بامیه :

اول آب و شکر را روی حرارت ملایم میگذاریم تا شکر حل بشود (دو بار با قاشق چوبی هم بزنید( وقتی شروع به جوشیدن کرد، گلاب+ زعفران+ هل+ جوهر لیمو را اضافه میکنیم.  از این قسمت به بعد دیگر بهتر است هم نزنید. حالا کناره های ظرف را با برس کمی آبلیمو میزنیم تا شهد به دیواره ها نچسبد، چند بار اینکار را تکرار کنید. کمی بعد گلوکز را هم اضافه و میگذاریم با حرارت ملایم تا غلیظ شود. غلظتش باید از عسل  رقیق‌تر باشد. صبور باشید و با حرارت کم بگذارید تا شهد آماده بشود، دقت کنید نه زیاد شل باشد و نه زیاد سفت و حواستان باشد که بعد از سرد شدن هم شهد سفت تر میشود.

نکته: شهد سرد شده باید بین دو انگشت کش بیاید البته نه زیاد، فقط در حد چسبندگی

نکته: اگه حرارت زیاد باشد باعث میشود آب زود بخار شود و درنتیجه شهد شکرک میزند

نکته: اگه شهد را زیاد از حد هم بزنید که قوام بیاید(یعنی اگه زیادی هم غلیظ بشود)، شکرک میزند

نکته : وقتی شکر حل شد و جوشید دیگه سعی کنید هم نزنید (اگر هم زدید حتما قاشق تان چوبی باشد)

نکته: اگه شهدتان بعد از آماده شدن غلظت مناسب را نداشت، باز هم بگزارید روی حرارت ملایم تا غلیظ بشود

نکته: اگه خیلی شهدتان سفت بود کمی آب جوش اضافه کنید و خوب هم بزنید.


مواد لازم برای درست کردن شیرینی بامیه:


  • چهار لیوان آب
    یک قاشق کره
    یک قاشق شکر
    کمی نمک
    پانصد گرم آرد
    شش عدد تخم مرغ

طرز تهیه شیرینی بامیه :


آب و کره ،نمک وشکر را میریزم داخل قابلمه وقتی شروع به جوشیدن کرد آرد را یکدفعه میریزیم و تند تند هم میزنیم تا خمیر جمع شود. چند دقیقه با پشت قاشق خمیر را هم میزنیم بعد میگزاریم سرد شود.
بعد دانه دانه تخم مرغ ها را اضافه میکنیم. خمیر چسبناکی به دست میاید داخل قیف میریزم‌ وداخل روغن به اندازه برش میزنیم وبا شعله کم سرخش میکنیم بعد سرخ شدن داخل شربت سرد میگزاریم به مدت یک یا دو دقیقه بعد از شربت درمیاوریم ونوش جان میکنیم. برای دیدن مراحل درست کردن بامیه ویدیو زیر را ببینید.

آموزش ویدیویی درست کردن بامیه :

برداشته شده از اینستاگرام ashpazi_asmaa

 

طرز تهیه زولبیا:

 
یک لیوان نشاسته گل را با یک لیوان ماست ( اگر ماست خانگی باشد و کمی ترش بهتر است ) خوب مخلوط کردم تا روان بشود و یک قاشق غذاخوری آرد و نصف قاشق مربا خوری پکینگ پودر اضافه کردم و از صافی رد کردم تا کاملا صاف و یکنواخت باشد. بعد دو قاشق مربا خوری زعفران دم کرده غلیظ اضافه کردم و مخلوط کردم و روی ظرف را سلفون کشیدم ودر دمای آشپزخونه حداقل یک ساعت استراحت دادم (تا پنج شش ساعت میتونید استراحت بدید( بعد مواد را دوباره با قاشق هم زدم(باید یه حالت کف کرده داشته باشه که در فیلم زیر مشخص است) و داخل قیف یا(من داخل ظرف سس )ریختم
تو یه ظرف کوچیک روغن مایع ریختم و گذاشتم خوب داغ بشود.
اول چند قطره از مایه تو روغن بریزید ببینید اگه بالا اومد و پف کرد یعنی روغن امادس با قیف مایه رو بصورت دورانی(تو فیلم نشون دادم) داخل روغن داغ ریختم و همینکه کمی طلایی شد از روغن خارج کردم و داخل شهد ولرم انداختم از این مقدار مواد حدود ۱۲ عدد زولبیا بدست میاید.


آموزش ویدیویی درست کردن زولبیا :

برداشته شده از پیچ : simin__nahani

همچنین بخوانید:

مطالب پیشنهادی: