کیک عروسی خامه ای انتخاب کنیم یا فوندانت؟ مقایسه کیک ها🎂👰
کیک عروسی خامه دار بهتر است یا فوندانت دار؟
کیک عروسی، یکی از بهترین خوردنی های عروسی است و لذت خوردن آن بر کسی پوشیده نیست. برای انتخاب کیک عروسی، مدل های زیادی از جمله فوندانت دار یا خامه ای یا اسفنجی به گوش خورده است. حال چگونه می توان تصمیم گرفت که کیک عروسی فوندانت دار انتخاب کنیم یا خامه ای؟ در این مقاله به طور خلاصه و مفید می خواهیم توضیح دهیم که کیک عروسی فوندانت دار انتخاب کنیم یا خامه ای و چه عواملی در انتخاب ما به طور مستقیم یا غیر مستقیم دخیل هستند.
فوندانت چیست؟
شاید خیلی از شما با شنیدن کلمه فوندانت از خودتان بپرسید فوندانت چیست؟ فوندانت نوعی تزئین خوراکی و کیک است که در قنادی ها و شیرینی ها کاربرد زیادی دارد. از فوندانت جهت طراحی لایه های کیک و گل و عروسک های طرح شده رو کیک ها استفاده می کنند. فوندانت به دلیل طرح پذیری و رنگ های مناسب و شکل پذیری معقول، کانون توجه سفارش دهندگان و قنادی ها شده است. فوندانت ها انواع مختلفی دارند: فوندانت مایع که غالب استفاده ی آن، در پر کردن کیک مورد استفاده قرار می گیرد. فوندانت خمیری که بیشتر برای انجام طراحی های روی کیک و تزئین آن مورد استفاده قرار می گیرد. فوندانت مجسمه سازی، همان طور که از اسمش پیداست، برای مجسمه سازی های روی کیک مورد استفاده قرار می گیرد و فرقش با فوندانت خمیری در این است که این فوندانت ها، مستحکم تر هستند و از قند درست شده اند.
مزایا و معایب کیک فوندانت
از مزایای فوندانت می توان به دارا بودن از مواد قندی مناسب مانند قند و شکر که منبع انرژی است، نام برد. البته مزایای اصلی و متمایز کننده ی فوندانت، شکل پذیری و مدل دادن طرح های دلخواه است که فوندانت را کانون توجه قرار داد. از معایب فوندانت هم همین مواد قندی مورد استفاده در آن است که برای افرادی که دارای مریضی دیابت هستند و شیرینی برای آن ها مناسب نیست، نمیتوانند آن را استفاده کنند. همچنین در کیک های رژیمی نیز نمی توان از فوندانت بهره برد.
کیک عروسی فوندانت دار انتخاب کنیم یا خامه ای؟
در بالا به مختصر توضیح دادیم که کیک فوندانت دار چگونه است و باب میل چه کسانی است. شیرینی و کیک خامه ای نیز نیاز به تعریف ندارد و جایگاه ویژه ای در میان مردم ایران دارد. جواب سوال کیک عروسی فوندانت دار انتخاب کنیم یا خامه ای بسته به سلیقه ی عروس و داماد و خانواده هایشان، ذائقه ی مهمانان، خوشمزه بودن کیک، طرح دار بودن کیک مورد نظر و . . . بستگی دارد. در دوره جدید بیشتر از کیک فوندانت دار بهره می برند؛ دلیل آن هم این است که قصد پیاده سازی طرحی شخصی روی کیک را دارند. پس اگر شما نیز از این دسته هستید که می خواهید طرحی را روی کیک پیاده کنید، پیشنهاد ما به شما کیک فوندانت دار است.
مقایسه کیک عروس فوندانت دار با خامه دار
کیک عروسی فوندانت دار انتخاب کنیم یا خامه ای؟
جواب این سوال که ذهن خیلی از عروس و داماد ها را درگیر کرده است، در متن مقایسه ای زیر به صورت شفاف توضیح داده شده است: از نظر طعم، کیک های خامه ای از کیک های فوندانت، خوشمزه تر هستن و طعم آن ها دلپذیر تر است. کیک فوندانت دار یک مزه ثابت و شیرینی دارد ولی کیک خامه ای بسیار خوشمزه تر و دلنشین تر است. در هردو کیک میزان معینی از مغز گردو و موز استفاده می کنند.
این نکته را فراموش نکنید که هرچه میزان گردو و موز استفاده شده در کیک بیشتر باشد، خوشمزه بودن آن دو چندان می شود. چون هر قنادی با توجه به مواد به کاربرده شده در آن و میزان شناخته شدن بیشتر، یک قیمت را می گوید، مقایسه این دو کیک از نظر قیمتی کمی دشوار است ولی به طور متوسط معمولا کیک های فوندانت دار کیلویی 30 هزار تومان . کیک های خامه ای کیلویی 60 هزار تومان به فروش می رسد. از نظر شکل ظاهری نیز، همان طور که بالا تر مطرح شد، فوندانت دار قابلیت طرح پذیر تری نسبت به کیک خامه ای دارد. در پایان، برای رسیدن به پاسخ سوال کیک عروسی فوندانت دار انتخاب کنیم یا خامه ای باید عواملی که در بالا توضیح داده شد، را در انتخاب منظور کرد.
30 مدل کیک عروسی با فوندانت و خامه
همچنین بخوانید:
مطالب پیشنهادی:
- جدیدترین مدل های آینه شمعدان عروس چیست؟👰 معرفی نسل جدید آینه شمعدان
- بورس خرید آینه شمعدان کجاست؟ + معرفی خاص ترین آینه شمعدان عروس جدید👰
- بهترین رنگ مو برای عروس کدام است؟
- فروش لباس عروس دست دوم مزون هستی |لباس عروس یقه خشتی شیک خاص
- هفت مرحله مهم برای پاکسازی پوست در خانه
- نکات مهم برای پاک کردن آرایش چشم
- 8 نکته برای مراقبت از دندان های فرزند شما
- چگونه پوست خود را هیدراته یا آبرسانی کنیم؟