Skip to main content

طرز تهیه قارچ سوخاری با خمیر بنیه + به روش فست فودها✅


طرز تهیه قارچ سوخاری به روش فست فودها با خمیر بنیه :

 

در این پست میخواهیم دستور قارچ سوخاری البته به سبک فست فودی ها را برای شما بگزاریم. با این روش که برای شما میگوییم ، قارچ اصلا آب نمی اندازد و کاملا مشابه قارچ های رستورانی خواهد شد. این دستور از طرف خانم سعیده است یکی از بهترین آشپزهای ایرانی.

مواد لازم برای قارچ سوخاری :

.مواد لازم برای خمیر بنیه
سفیده تخم مرغ سرد 2عدد
ماءالشعیر ساده(کلاسیک) نصف لیوان
آویشن و پودر سیر یک ق چ
آرد سفید نصف لیوان.بکینگ پودر نصف ق چ .نمک یک ق چ

طرز تهیه قارچ سوخاری :


سفیده های تخم مرغ را در یک کاسه بریزید و با دور تند همزن بزنید تا کاملا سفت و سفید شده و از کاسه نریزید.
بعد دلستر را به همراه آویشن و پودر سیر اضافه و آرام با لیسک فولد کنید.مواظب باشید پف سفیده نخوابد.
بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر را در 2 مرحله روی مواد الک و به آرامی فولد کنید
قارچ ها را با دستمال حوله ای مرطوب تمیز کنید .به هیچ عنوان با آب نشوئید چون قارچ آب جذب میکند و بعد از سرخ شدن داخل قارچ حالت آبکی به خودش میگیرد ، در رستورانها نیز از این روش استفاده میکنن.
دانه دانه قارچها را در خمیر بنیه فرو ببرید و مقداری پودر سوخاری روی هر کدام بپاشید، می توانید از مخلوط پودر سوخاری پرک استفاده کنید.
با دست روی قارچ ها پودر سوخاری بپاشید چون اگه قارچ های آغشته به خمیر را در پودر بیندازید پف خمیر خارج شده و دیگر در روغن زیاد پف نمیکند .
روغن حتما کاملا داغ و شناور باشد و با حرارت متوسط قارچ ها را سوخاری کنید.
بعد قارچ های سوخاری شده را روی دستمال حوله ای قرار بدید تا روغن اضافی گرفته بشود.

 

مراحل تصویری درست کردن قارچ سوخاری :

 

طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی با خمیر بنیه طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی با خمیر بنیه طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی با خمیر بنیه

طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی با خمیر بنیه

همچنین بخوانید:

مطالب پیشنهادی: