40مدل تزیین خرما سفره افطار ماه رمضان و مجالس❤️+ ویدیو آموزش

تزیین خرما برای سفره افطار ماه رمضان و مهمانی ها
تزیین غذا و دسر و سفره آرایی از جدانشدنی ترین قسمت های سفره های ایرانی است. خانم های با سلیقه و کدبانوی ایرانی دوست دارند همانطور که غذایشان خوشمزه است ، سفره شان نیز رنگ و لعاب و دیزاین داشته باشید. ماه رمضان هم که با سفره های افطاری و سحری اش مهمان خانه های ماست. حال اگر در این ماه پرفضیلت رمضان مهمانی دارید و میزبان مجالس هستید بهتر است تزیینات سایت رنگل برای ماه رمضان را حتما ببینید و استفاده کنید. در این پست برای شما تزیین خرما را آماده کرده ایم که هم در ماه رمضان و سفره افطار و هم در مراسم های ختم و سفره های مذهبی بسیار پرکاربرد است.
برای تزیین خرما چه چیزهایی لازم است:
معمولا برای تزیین خرما از چند مورد متداول استفاده میشود مثل :
- گردو
- پودر نارگیل
- پودر پسته
- پرک بادام
- خلال پسته
- خلال بادام
- دارچین
- گل محمدی
- شکلات آب شده
- و یا استفاده از خمیر درست شده
- مثل بیسکوییت بستنی و...
و یا مواردی دیگر
طرز تهیه دست پیچ خرما :
مواد لازم برای درست کردن خرما دست پیچ
آرد : ۱/۵ پیمانه
کره : ۹۰ گرم
پودرقند : ۱/۴ پیمانه
زرده تخم مرغ : ۱ عدد کوچک *
وانیل : ۱/۸ قاشق چای خوری
شیر : ۱/۴ پیمانه
خرما : بین ۲۰ تا ۳۰ عدد
گردو : حدود ۵۰ گرم
دارچین : ۱ قاشق غذاخوری
شکر : ۱/۴ پیمانه
سفیده تخم مرغ : ۱ عدد
* اگر زرده تخم مرغ بزرگتر باشد ممکن است خمیر آردبیشتری ببرد
طرز تهیه خمیر پیچ خرما:
۱- کره و پودر قند را میزنیم تا کرم مانند شود، سپس زرده تخم مرغ و وانیل را هم اضافه میکنیم و باهم مخلوط میکنیم.
۲- شیر و کم کم آرد را اضافه میکنیم و ورز می دهیم تا خمیر یکدستی بدست بیاید و خمیر بدست نچسبد
۳- هسته ی خرماها را با چنگال یا خلال دندان بیرون می آوریم و داخل هر دانه خرما ۱/۴ گردو می گذاریم .
۴- خمیر را به ضخامت نیم سانت پهن کرده و بصورت نوارهای ۲ سانتی متری می بریم( عرض نوارها ب اندازه خرما باشد).
۵- خمیر را یک دور , دور هر خرما میپیچیم و اضافی آن را جدا میکنیم.
۶- درون کاسه ای سفیده تخم مرغ را با چنگال میزنیم و داخل بشقابی دارچین و شکر را مخلوط کرده و ابتدا خرما را در سفیده تخم مرغ و بعد در دارچین می غلطانیم و بعد در سینی فر که کاغذ روغنی پهن کرده ایم می گذاریم.
۷- فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد از قبل گرم می کنیم و آنها را در فر بمدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار میدهیم تا طلایی شود و بعد از سرد شدن آنها را از سینی جدا می کنیم و در ظرف می چینیم.
نکته: برای نگهداری طولانی مدت آنها را در ظرف در بسته ای در یخچال بگذارید.
خرما این میوه شگفت انگیز که بارها نام آن در قرآن آمده است، زینت بخش بسیاری از سفره ها و مراسمات ایرانی و اسلامی است. خرما در کنار زولبیا و بامیه قابل توصیه ترین و مفید ترین غذا برای افطاری و ماه رمضان است و در مجالسی مثل مجلس ختم و ترحیم کام تلخ عزادارن را شیرین میکند ، همچنین در سفره ها و آیین های مذهبی مثل روضه هااغلب در کنار چای دلچسب روضه سرو میشود و در مزار رفتگان ، بازماندگان را به خواندن فاتحه ای دعوت میکند .بنابراین تزیین خرما را یاد بگیرید و از عکس های زیر ایده بگیرید.
آموزش ویدیویی تزیین خرما برای محرم ، رمضان و مجالس
مدل های تزیین خرما برای افطاری ماه رمضان و مجلس ختم
همچنین بخوانید:
مطالب پیشنهادی:
- آموزش تمام روش های تزیین برنج 🤩ایده های تزیین پلو مجلسی که مهمونات عاشقش میشن! 🍚
- کامل ترین اطلاعات درباره کرم ضدآفتاب | راهنما انتخاب بهترین ضد آفتاب✅☀️
- به جای عبارت *عید مبارک* بگوییم؟🌸 بهترین عبارت برای تبریک عید نوروز به پارسی
- ایده های جدید چیدمان سفره هفتسین ۱۴۰۴ | هفت سین های خاص و شیک
- چطور آینه شمعدان مناسب برای منزل خود انتخاب کنیم؟ راهنمای خرید آیینه شمعدان
- آینه شمعدان، با آینه گرد بهتر است یا مستطیل؟ 👰 3 مدل آینه عقد و عروسی
- چرا باید آینه شمعدان بخرید؟ 10 دلیل برای خرید آینه و شمعدان عروس
- هر آنچه درباره آینه شمعدان باید بدانید | 5 نوع آینه شمعدان عروس